Barbecue essentials

Yes, de zon begint weer te schijnen. Dat betekent: lekker die barbecue aan! Bij Mosae Forum shop je diverse essentials en verrassende lekkernijen om je te voorzien van de smakelijkste zomeravonden. 

barbecue-bever-mosae-forum.jpg

Food

Vanuit de parkeergarage loop je onze foodstores vanzelf tegemoet, van bovenaf bereik je ze door de roltrap of lift naar beneden. Hier moet je zijn voor de lekkerste barbecue producten:

Een breed assortiment groenten, fruit, vlees, brood, smeersels, sausjes én drankjes vind je natuurlijk  bij de Jumbo. Op zoek naar inspiratie voor verrassende gerechtjes? Kijk eens tussen de barbecue recepten op de website. Wat dacht bijvoorbeeld van gegrilde ananas met chilijam, of bloemkoolspiezen met mangochutney?

Vleesliefhebbers moeten bij Van Melik du Chef zijn. Een uitgebreid assortiment (gemarineerde) vleeswaren lachen je hier toe. Voor velen een must voor een smaakvolle barbecue. Aanrader!

Wil je je gerechten een Mediterraans tintje geven? Neem dan zeker een kijkje bij Turquiose Mosae Gusto. Hier kun je terecht voor heerlijke verse bijgerechten zoals olijven, feta, gevulde pepers etc. Maar ook voor groenten, fruit, een groot assortiment kruiden én Turkse specialiteiten.

Wil je het eens over een andere boeg gooien? Met Aziatische gerechten bijvoorbeeld? Dan ben je bij Amazing Oriental aan het juiste adres. Vervang brood door rijst of noedels, de standaard sausjes door bijvoorbeeld soja, chili of sambal, en duik eens in het enorme vriesschap met o.a. heel veel vis-en zeevruchten opties. Ook aan kruiden en toetjes (spekkoek, mochi ijs en nog veel meer) is er geen gebrek. 

aziatische_supermarkt_0581_maastricht_mosae_forum.jpg

Benodigdheden

Wist je dat je bij Jumbo ook terecht kunt voor handige musthaves zoals spiezen (houten en ijzeren), braadschotels, aanmaakblokjes en briketten? Ideaal om last minute je voorraad aan te vullen tijdens het boodschappen doen.

Bij Bever scoor je de leukste extra's voor op je barbeque zoals een pizzasteen, tapasset en zels een paellapan! Daarnaast koop je hier diverse tafelmodel barbecues en modellen voor mee op reis. Voor bijbehorende gasslangen, drukregelaars maar ook voor bijvoorbeeld diverse spatels ben je hier aan het juiste adres.

Het oog wil ook wat! Bij Xenos scoor je de leukste tafel aankleding, maar ook praktische items zoals herbruikbaar plastic servies en een wegwerpvariant. Daarnaast diverse spatels, ook aanmaakblokjes en bijvoorbeeld een handige foodcover. Loop zeker even binnen om het vrolijke assortiment te checken.

xenos-barbecue-aankleding.jpeg
Meer nieuws

Volg ons op Facebook en Instagram